Reggel

hobbigyuros , 2010.12.12. 19:09

 Reggel csörög a telefonod. A mindennap megszokott ébresztő dallama cseng füledben. Megfogod a telefont, a kijelzőn a klasszikus mutatós óra 6:50 percet mutat. Szervezeted feltöltődött, elméd kész az új napra, csak még össze kell raknia a részleteket. Lassan, nehézkesen kinyitod szemed, „balladai” homályban felülsz az ágyban. Ebbe a mindennapi mozdulatba belefájdul a hátad. Igen, izomlázad van. Apró örömök az életben. A tegnapi napod sem telt el feleslegesen. Nyugtázóan végigsimítod sajgó izmaidat és körbenézel. Odakinn teljes csend honol, az ablakot jégvirág fedi. Frankó, mehetsz hidegben edzésre. Öledből félresöpröd a takarót és feltápászkodsz. Ekkora a szoba többi lakója már ki tudja, merre jár. Nem vagy korán kelő típus, tudod, hogy mennyi időd van elkészülni a suliba. Tudod, ha elkésel vállalnod, kell a felelősséget a hibádért. A háttérben a számítógép felől halk rockzene duruzsol. Felhúzod, a nadrágot majd a nyakadba teríted a törölközőt és elindulsz a mosdóba. Visszamész a szobába, felveszed a felsőd és nekiállsz feltölteni az energiaraktárakat. Kinyitod a szekrényedet, előveszed a teafüvet, majd vizet melegítesz. Kollégiumban vagy. Súlyos perceket vesztenél, ha lemennél a konyhába teát főzni. A többiek már elmentek. Hét óra tizenkilenc perc. Bedugod a vízforralód, közben felpattintod a laptopod tetejét, beindítod, majd leülsz a székre és megvárod, míg a víz felmelegszik. Jobb oldalra tekintesz, meglátod szekrényed tartalmát, ugyanis szokás szerint nyitva hagytad az ajtót. :)

Önkéntelenül is vigyorra áll a szád. A szekrényed felér egy hadtáp raktárral. Odabenn a teafű, tonhalkonzerv, Multi vitamin, C-vitamin és más kiegészítő vár türelmesen. Nagydoboz protein ezüstszínű dobozban rejtőzik hátul a sarokban, mellette kis halom zabpehely. A fekete Shaker vízszintben alszik, előtte kakaópor kis üvegben. Abba bele sem gondolsz, hogy a kollégium hűtőjének negyedét egyedül elfoglalod. Nem szokványos sport, nem szokványos szokásokkal. Az elején a legnehezebb megbirkózni az emberek ellenállásával, amikor még semmi látszata nincs az egésznek rajtad. Majd beletörődnek és elfogadnak. Te szereted csinálni és igyekszel ezzel másoknak nem bosszúságot okozni. Lesznek néhányan, kik sosem fogadják el az életmódod. Az ő problémájuk. Magadért teszed, nem értük. Mert jól esik.

Aki sosem csinálta, nem volt benne, nem élte át és nem küzdött, annak miért adnál a véleményére?

 

Közben laptopod beindult, a víz felforrt. Hátradőlsz a széken, egyik kezedben pohár, másikban az egér, belépsz az Index.hu és a body.builder.hu weboldalakra és elindítod a napodat néhány – vitamin - tablettával és egy korty teával.

Címkék: motiváció edzésmentes

 

A bejegyzés trackback címe:

https://testepitoedzesnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr742511481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theme by Laptop Geek,modified by Renegade8. Blog.hu-ra alkalmazta: a Népkert kft.

süti beállítások módosítása