Ferdepados nyomás

hobbigyuros , 2011.02.02. 19:29

„Most szétszedek mindent.” Nem mérgesen, inkább természetesen energikusan ható szavakkal.Így kezdődik a mell edzése.Lefekszel a padra. Koncentrálsz, megszorítod a rudat, hogy érezd a karod erejét, amivel a rettentő súlyt megtartod. Fejben végiggondolod a nyomást. Elszámolsz háromig, hatalmas levegőt veszel. Kiemeled, megtartod, leengeded fokozatosan, végig öszpontosítva arra, hogy az izmaiddal ellen tarts, ne pedig ráejtsd a mellkasodra. Közben tartod a levegőt majd ahogy leért,hatalmas lendülettel, minden erődet beleadva feltolod a súlyt kifújva a levegőt, egy pontra fókuszálsz és semmi nem jár a fejedben. Csak egy gép vagy, aki tolod a súlyt és semmi más nem érdekel abban a néhány pillanatban.

Ezt a mentalitást ritkán sikerül elsajátítani, de úgy érzem – rengeteg tényező hatására – ma sikerült. Ez akkor tudatosult bennem, amikor 65-70kilós ferdepados szériám hirtelen 90kg-ra ugrott fel, ami egy kisebb csodával ér fel. A 80kilót még megmozdítani sem tudtam a múlt héten, ma pedig „dobáltam”. Fejlődünk. Erőteljesen. Mindezt az Anadrol nélkül, így még arra sem tudom fogni. Pedig összesen 6 órát aludtam.

Rengeteget számít hogy úgy menj le az edzőterembe, hogy előtte eszel rendesen lassú szénhidrátot, kevés fehérjével és ennél is fontosabb a mentalitás. Nyugodtnak és stressz mentesnek kell lenned, a problémákat az edzőtermen kívül kell hagyni.

 

Hétfői mell edzés:

Ferdepados nyomás: 80-90-90

Fekvenyomás: 80-80-85

Ferdepados tárogatás: 15kg

Ferdepados egykezes nyomás: 20kg( Itt még jól esett volna több súly, de egykezesből ennyire futja a teremnek)

Hasedzés

 

Ui.:

Beszereztünk egy ülő vádligépet a kondiba.

 

Címkék: melledzés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://testepitoedzesnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr992634191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theme by Laptop Geek,modified by Renegade8. Blog.hu-ra alkalmazta: a Népkert kft.

süti beállítások módosítása