A testépítők

hobbigyuros , 2010.11.05. 20:43

Testépítők

A testépítők azok a kigyúrt, 50-es karú önimádó fazonok, akik mind fel vannak fújva, nem áll fel a farkuk a sok injekciótól és a színpadokon pózolnak. Ha nem koxolnának, összeesnének és valójában semmi erő nincs bennük, csak a sok portól meg szertől ilyenek.

A gyúrósok

a, A gyúrósok azok a nagy darab emberek, akik gyúrnak, nagy a karjuk és mellé a pocakjuk. Ők azok, akiket a diszkókban látsz, csúnyán néznek, minden náluk gyengébe belekötnek és hangosan, disznóröfögés szerűen csoportosan felröhögnek a saját vicceiken. Ők is csak a szerektől nagyok csak ők mellé rengeteget esznek, ellentétben a testépítőkkel. Ezért van akkora belük, de semmi kitartásuk nincs.

Erősemberek

Ők így születtek, paraszterő van bennük, mint pl.: a Fekete Laci. Nincs szükségük szerekre, pörköltet pörkölttel zabálnak meg szalonnával és sosem járnak konditerembe. Nekik erejük is van, nincs szükségük porokra meg súlyzókra.

 

Mostmár szálljunk le a közhelyek világából a földre :)

Az erősemberek világát nem ismerem, a gyúrósoknak rengeteg kategóriája van, így maradunk a testépítőknél.

A testépítők legfőbb és elsődleges célja a tiszta, szálkás izomzatuk arányos növelése. A testépítők odafigyelnek az étkezéseik és tápanyagbevitelük megfelelő minőségére és mennyiségére, a pihenésük minőségére és mennyiségére. Edzéseik során nem a megemelt súly, hanem az adott izomcsoport minél erősebb kifárasztása a cél. Ezzel párhuzamosan az adott izomcsoport formájának, fejlettségének és az izmok tömörségének javítása. A testépítők tisztában vannak minden izomcsoportjuk működésével, kinézetével és hibájával. Tudják az ételek összetételét és minden mikro- makronutriens szervezetükre gyakorolt hatását ismerik,s ezt maximálisan igyekeznek úgy kombinálni hogy a lehető legjobb izomnövelő eredményt érjék el velük.

Hirtelen ennyi jutott eszembe a testépítőkről.

Címkék: alapismeretek testépítő

 

A bejegyzés trackback címe:

https://testepitoedzesnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr262426619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theme by Laptop Geek,modified by Renegade8. Blog.hu-ra alkalmazta: a Népkert kft.

süti beállítások módosítása