10.11.19. Bicepsz- Tricepsz

hobbigyuros , 2010.11.19. 21:22

Pihenés: 7 és fél óra

Kaja: Reggelire egy szelet pulykamell, két kanál rizzsel, meg persze forró teával. Tízóraira ugyanez, csak fél tányér rizzsel. 

Edzés: A hús+rizs kombó meghozta a hatást, durrantam mint az állat és volt energiám hajtani. Az alsócsigás bicepsz nél kipróbáltam a body.builder cikkében leírtakat. Visszavettem a súlyból és a normál 1-0-3 másodperces ismétlések helyett 4-0-7 másodperces, lassú ismétléseket csináltam. Eredmény: Fájdalom, bedurranás és lüktető izmok. Nagyon ütős, csak kellő önfegyelem kell hozzá.

Bicepsz- Tricepsz

Scott padon V rúddal  45-45-40kg

Váltott egykezes bicepsz 20kg

Alsócsigás bicepsz  20kg

Tricepsz lenyomás csigán 40kg

Homlokra engedés 40kg 

Tricepsznyújtás: 14kg

 

Jövőhéten csütörtök-péntek iskolában "party" lesz, így azon a két napon az edzések kimaradnak. Egy kar és egy láb edzés. szomorú, de a csütörtök esti szórakozóhely látogatás előtt és után nem tanácsos edzeni. Nem is érdemes.

Címkék: bicepszedzés tricepszedzés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://testepitoedzesnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr352460161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theme by Laptop Geek,modified by Renegade8. Blog.hu-ra alkalmazta: a Népkert kft.

süti beállítások módosítása