januári edzés szezon

hobbigyuros , 2010.12.14. 15:41

Az utolsó hét, melyet ebben az évben edzéssel töltök.  Ezután két hét pihenés, töltődés és félrekajálás, majd Januártól év végéig teljes gőzzel edzés.

Egy óra telt el a hátedzésem óta. Fekszem az ágyamon, mellettem az üres tányér és egy üveg ásványvíz, gépelek a laptopon és semmi esélyt nem látok rá, hogy megmozduljak az elkövetkező 10 évben :)

Mellesleg hamarosan elkezdődik a mindenki által ismert januári gyúrós-szezon. Ilyenkor a szilveszteri fogadalomtól vezérelve a konditermek elszánt közönsége megnövekedik sok - általában fiatal - kezdővel, akik nyárra kockahasat és kigyúrt felsőtestet akarnak. Természetesen a láb edzése szóba sem jöhet. Majd egy, esetleg két hónapig járnak és 99%-ban kihullanak. Két hónapnyi sorban állás, várva a súlyokra és a gépekre. De nézzük a jó oldalát: Legalább próbálkoznak.

1% folytatja a munkát és esélyes, ő lassan és biztosan kezd majd a testépítők vagy a hobbigyúrósok táborába beilleszkedni.

Címkék: edzésmentes

 

A bejegyzés trackback címe:

https://testepitoedzesnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr632515522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theme by Laptop Geek,modified by Renegade8. Blog.hu-ra alkalmazta: a Népkert kft.

süti beállítások módosítása