hobbigyuros , 2010.12.25. 12:54

            Vannak pillanatok, amikor az embernek egyáltalán nincs kedve kimozdulni a lakásból. Felkel reggel, megáll a forró teásbögrével a kezében a nappali ablakában és félig kinyílt szemekkel gyönyörködik a havas tájban. Ilyenkor a fejemben a következő mondat szokott előtörni: „Imádom a havat és imádom az esőt. Egy meleg, fedett szobából nézni.”

            A tea szerintem több okból is nagyon jó. A szervezeten átfolyva felébreszti az éjszaka kihűlt teste, a koffein energizál és felkészít a reggeli edzésre vagy a munkára – ami után szintén edzés következik. Ráadásként zsírégető hatású és a tea előtt/után turmixot küldeni elmebeteg dolog, így – nagyon helyesen – a reggelt szilárd kajával indítod. Amihez viszont már mehet a turmix. De komolyan, a hátamon feláll a szőr, amikor olvasom bizonyos fórumokon, hogy az embernek egy adag Volumass a reggelije. A tápanyagtartalmában nem kételkedem, teljes értékű tápanyagot tartalmaz a fejlődéshez, de szerintem a gyomornak a több órányi éhezés után - mikor már a belső falait locsolja savval szerencsétlen – nem valami innivalóra van szüksége. Most őszintén, melyik profi testépítő reggelizik csak és kizárólag táplálékkiegészítőt? Na ugye.

            Egészen Január első hetéig konditerem közelében sem leszek, a szellemi tevékenységeknek szentelem az időmet. De ez nem jelenti hogy nem fogok írni. Tudjátok ez a két hetes pihenés úgy gondolom, a legoptimálisabb. Az első héten kipiheni a test a folyamatos kemény terhelést és az izmok regenerálódnak, a második hét pedig elegendő lesz a motiváció és a testedzés iránti tűz felélesztésére, hogy az újév újult erővel induljon. Aki pedig az ünnepek között is a kemény edzéseket választotta, azoknak sok sikert a fejlődéshez.

 

„Kerüld el a középszerűséget. Neked nem ez a célod. Ha a legjobb akarsz lenni, csak a legjobbaktól tanulj.  Figyeld a hozzáállásukat a dolgokhoz. Tanuld meg a módszereiket, sajátíts el minden tudást. Légy kreatív. Tedd fel magadnak a következő kérdést: Hogyan tudnék még náluk is jobb lenni? Ez az egyetlen módja a legjobbá válásnak. A fejlődés. Ennyi az egész.” 

Címkék: motiváció testépítés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://testepitoedzesnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr882538352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theme by Laptop Geek,modified by Renegade8. Blog.hu-ra alkalmazta: a Népkert kft.

süti beállítások módosítása