hét

hobbigyuros , 2011.01.12. 19:51

Hétfő. Melledzés. A felső mell edzésével indítottunk, ferdepados nyomással. Ezután a fekvenyomás következett. Külön ínyencség utána fekvenyomni, ahogy egyensúlyoznod kell a 40 kilóval, nehogy a fejed fölé nyomd közvetlenül neki a villának. Ezután a tárogatás következett, majd extra kifárasztásként tolódzkodás, aminek az utolsó sorozata után egy sorozat fekvőtámasz következik bukásig. Az egyetlen alkalom amikor 5-6 fekvőtámasztól is kikészülsz és összeesel. Desszertnek hasedzés. Most éppen felülés – jobbra fordulás – balra fordulás – felülés kombóban.

 

Kedd. Karedzés. A bicepszezés gyorsan megvolt, edzés előtt rengeteget röhögtünk ami megadta a kellő hangulatot. Ilyenkor elgondolkodom, hogy még egy dolog amit senki nem érthet, csak aki ott van. A hangulat. A sajátos hangulat ami egy konditeremben van. Néhány srác és egy lány szórakozása, egymás piszkálása és rengeteg poén, miközben tudjuk, néhány perc múlva már a nevetésnek csak elvétve lesz helye. A tricepsz edzése a második héten a legjobb. Lehúzás kötéllel. A harmadik, a vetkőző sorozat a legfájdalmasabb és a legjobb.

 

Szerda. Ma egy kegyetlen lábedzést terveztem. Azonban, vannak helyzetek, amik teljesen elveszik a kedvedet az edzéstől. Nos… jutott egy ilyen helyzet és reggel úgy döntöttem, ez a nap nem az enyém. Majd amikor délután edzőtársammal lementem edzeni – segíteni neki – meggondoltam magam és a lábedzés helyett – tényleg sok lett volna, ma étvágyam is alig van – egy laza váll- alkaredzést lehúztunk. Előtte a srácok a fekvenyomást gyakorolták, abban segítettem nekik. Nagyon kevesen tudnak helyesen fekvenyomni pedig a közelgő versenyre ez egy alapfeltétel. Elhatározás kérdése az egész s még egyáltalán nem késő elkezdeni a tanulást. A válledzés egyébként egész jól sikerült a várt eredményekhez képest.

 

Címkék: melledzés karedzés lábedzés válledzés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://testepitoedzesnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr362579622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theme by Laptop Geek,modified by Renegade8. Blog.hu-ra alkalmazta: a Népkert kft.

süti beállítások módosítása