12

Brutal Anadrol kritika II. - 2. hét

hobbigyuros , 2011.01.15. 22:37

 Két hete szedem az Anadrolt, a doboz fele már elfogyott. Itt az ideje egy rövid összefoglalásnak.

 

Pozitívumok:

Erőben nem sokat dobott,azonban körülbelül 3 kilót szedtem fel két hét alatt, ami enyhén szólva soknak számít. Főleg, hogy a hasam nem lett fedettebb. Ez abszolút pozitívum. Szintén pozitív tapasztalat hogy hihetetlenül erősen tudok koncentrálni az edzéseimre, energikusabb vagyok, tudok fókuszálni, képes vagyok kizárni a külvilágot arra az órára amikor a súlyokat mozgatom és teljes erőbedobással edzeni.

 

Negatíumok:

Az első napokban a beszedés utáni fél órában enyhén szédültem és remegett mindenem, de az edzésben egyáltalán nem hátráltatott a dolog. A hőhullámaim általánossá váltak, főleg este érezhetőek. De ha megszokod, nem zavar. Én meg úgy fogom fel, hogy buli és így még jól is érzem magam közben.

 

 

Ezenkívül erősebben megélek mindent. Jót és rosszat is. És agresszívabb vagyok. Nem, nem kötekszem és nem balhézom ha csak csúnyán néznek rám. :)

Kevésbé vagyok képes fékezni az indulataimat. Ami a kúra előtt bosszantott, az most felmérgel. Olyan dolgok, melyek máskor csak elszomorítanak vagy felbosszantanak, most dühbe hoznak. Egyik nap felmérgelt valami és pusztán az önfegyelmem tartott vissza hogy ne vezessem le valakin. Nos, azon a bizonyos napon egy délutánon keresztül próbáltam elfojtani a dühömet, ami a visszájára fordult és estére már kezdtem elveszíteni az önkontrollt, kezdett elfüstölni az elmém, nem bírtam fékezni magam és kezdett eluralkodni a csalódottság így átmentem az edzőterembe és idegből ütöttem a zsákot teljes kimerülésig. hatalmas energiák szabadultak fel, egészen addig csináltam, míg nem ziháltam, a tüdőm égett és levegőért kapkodtam, majd fáradtan lerogytam a padra. De még ezután sem sikerült megnyugodnom teljesen.

Felerősíti a "férfiérzéseket". Nem ajánlom olyanoknak akik nap mint nap dühösek valamiért és nap mint nap könnyedén mérgesek lesznek, de szándékosan nem a negatívumok közé soroltam az érzések erőteljesebb átélését. Ezt mindenki döntse el magának.

 

Végül apróságok, melyek egyben pozitívak és negatívak, szintén emberfüggő. Alig tudok éjjel aludni. Kevesebb az alvásigényem 1-2 órával, sokkal jobban bírom a mindennapi gyűrődést és a vérnyomásom random időszakaszokban olyan magas,hogy a karomon az erek majd szétrobbannak. Mindez zéró terhelés mellett. Ezeket nem tudom egyértelműen az Anadrol hatására írni de mindenesetre érdekes és tetszetős dolog.

 

Maga a Brutal Anadrol számomra már most pozitív táplálékkiegészítő és bízom benne, az elkövetkezendő két hétben még erősebben kifejti hatását. Azt mondják az én koromban még nincs mit serkenteni. Nos, ez a termék sikeresen serkentette azt is, amit "lehetetlen". Még van két hét a dobozból. Szóval két hét múlva összegzés.

 

Kellemes pihenést a hétvégére.

Címkék: táplálékkiegészítő edzésmentes

 

A bejegyzés trackback címe:

https://testepitoedzesnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr52586666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anabolic 2011.01.15. 23:56:50

Hello! Azt is írd már meg, hogy mikor és mennyit szedsz belőle . Úgy látom egész jó cucc, lehet én is beruházok rá:)

hobbigyuros · http://testepitoedzesnaplo.blog.hu 2011.01.18. 09:39:17

@anabolic: Természetesen adagolás szerint. Napi 3szem edzés előtt :)

anabolic 2011.01.18. 22:23:47

Olvasgattam róla. shop builder-en volt pont egy ilyen kérdés bemásolom.
Kérdés (2010. 11. 11.)
Szia !
Csak edzés napokon szedjem vagy 30napon keresztül folyamatosan ??

Válasz (2010. 11. 12.)
Minden nap szedd folyamatosan.

hobbigyuros · http://testepitoedzesnaplo.blog.hu 2011.01.19. 17:18:25

Jah, igen. Erről meg is feledkeztem, annyira sok különbség nincs a hétköznap és hétvége között :S Igazad van, mindennap szedni kell a 3 szemet.

anabolic 2011.01.20. 14:32:02

Esetleg kérhetnék egy msn címet hogy néha el tudjunk elmélkedni a testépítessel kapcsolatban?:)

hobbigyuros · http://testepitoedzesnaplo.blog.hu 2011.01.22. 16:10:24

@anabolic: Szívesen adnék, de nem mennél vele sokra, amilyen keveset vagyok msn-en...de írtam egy e-mail címet a te címedre, oda írhatsz ha van kérdésed.

dalát cosso 2011.02.10. 17:06:37

Egészen pontosan 2 napja szedem, semmilyen kellemetlen mellékhatást nem tapasztaltam eddig. Olvasgattam előtte véleményeket, írtak a hőhullámokról szédülésről és azt hittem ez mindenkinél így van. Hát nem...
Esetleg nem múltál el még 21 (mert az alatt nem ajánlják) vagy lehet, hogy érzékeny vagy valamelyik összetevőjére?
Mindenesetre én is tapasztaltam teljesítmény növekedést és alvásigény csökkenést pedig még nagyon a kúra elején járok.

hobbigyuros · http://testepitoedzesnaplo.blog.hu 2011.02.11. 19:29:02

@dalát cosso: Még van egy kis idő 21 éves korig...
Én csak a saját tapasztalataimat tudom leírni és én kifejezetten élveztem a hőhullámokat, legalább volt valami "azonnali hatása". Nekem megérte szedni és azok a minimális mellékhatások egyáltalán nem hátráltattak semmiben.

jakson 2011.10.18. 16:27:59

hello és megkérdezhetném hogy hány éves vagy mert még én sem múltam el 21 és h szedhetném e?

hobbigyuros · http://testepitoedzesnaplo.blog.hu 2011.10.18. 23:08:02

@jakson: Hello! Akkor 19voltam. Nem mondom, hogy szedd nyugodtan mert nem vagyok vizsgázott szakember, de én szedtem. Tegyük hozzá hogy akkor a kajám rendben volt ment a csirke+rizs, 3éves edzésmúlt mögöttem és az alapkiegek is megvoltak. Vitamin+fehérje. A döntés a tied de nem véletlenül írták rá a 21 éves kort. Remélem segítettem :)

christopf 2011.10.20. 15:57:36

Hello! Én pár napja szedem és én is érzem a szédülést is és a hőhullámokat is. Edzés alatt annyit vettem észre a hatásából, hogy sokkal intenzívebben megy az edzés tovább is bírom. A súlyok pár nap alatt nem növekedtek de remélhetőleg ez is eljön majd. Az alvászavarról (én is nyugtalanabbul alszok és kevesebbet is) szeretném kérdezni, hogy a mindennapok folyamán nem jelentkezik-e fáradtság levertség.

hobbigyuros · http://testepitoedzesnaplo.blog.hu 2011.10.29. 14:42:13

@christopf: Nálam nem jelentkezett semmilyen mellékhatás. Ellenkezőleg...kevesebb alvással is energikus voltam.
De ez emberenként változhat. Ha szedni akarod,előtte olvasd el a tájékoztatót.

Theme by Laptop Geek,modified by Renegade8. Blog.hu-ra alkalmazta: a Népkert kft.

süti beállítások módosítása