2

10 000 Swing Challange

Neutronlovag , 2012.01.05. 16:00

Remélem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek és keményen edz újra.

Értesültem arról, hogy januárban megrendezésre kerül kettlebelles körökben a 10 000 swing challange. Melynek lényege 10 000 swing a hónapon belül bármilyen elosztásban, bármelyik formájában (kétkezes, egykezes, váltott kezes), bármekkora súllyal.

Úgy döntöttem belevágok a 16 kg-os kettlebellemel é főként kétkezes lendítéseket végzek. Ez majdnem napi 500 lendítést igényel ami igen komoly erőpróba, ha elsőre nem sikerül nem fogok könnyeket hullatni, de kiváncsi vagyok mennyire vagyok képes csak 5 napos lemaradásban vagok úgyhogy talán nem késtem le semmiről. Folyamatos helyzetjelentéssel látlak el titeket. 

Címkék: kihívás kettlebel

 

A bejegyzés trackback címe:

https://testepitoedzesnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr773522134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neutronlovag 2012.03.01. 18:38:44

A Január első 2 hetében nyomtam 4000-ig jutottam, de utána meglett a jujutsu dan vizsgám időpontja és attól fogva a január és februári energiáim az arra való felkészülés kötötte le. Ez is volt az egyik oka, hogy szokásomhoz híven megint vagy 2 hónappal lemaradtam az edzésnaplómmal.

Theme by Laptop Geek,modified by Renegade8. Blog.hu-ra alkalmazta: a Népkert kft.

süti beállítások módosítása